Týdenní menu

27.-31.3.2023

Polední menu podáváme 11:00 – 14:00. V ceně poledního menu je polévka a hlavní jídlo.

Pondělí

ZELNÁ POLÉVKA S PAPRIKOU

PENNE S BOLOŇSKÝM RAGŮ SE SÝREM

151,-

KUŘECÍ STRIPSY S BRAMBOROVOU KAŠÍ, SALÁT COLESLAW

161-

BUSINESS MENU: FILÁTKO Z TILAPIE, OPÉKANÉ NIKOLKI, KOPROVO-CITRONOVÝ DIP

195,-

Úterý

HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI


KUŘECÍ JÁTRA NA MAJORÁNCE S DUŠENOU RÝŽÍ

151,-

SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKREK

161-

BUSINESS MENU: KUŘECÍ KAPSA PLNĚNÁ SUŠENÝMI RAJČATY A MOZZARELLOU, HRANOLKY

195,-

Středa

HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI

BIFTEKY Z MLETÉHO MASA V RAJČATOVÉ OMÁČCE S RÝŽÍ

151,-

KUŘECÍ GORDON BLEU S BRAMBOROVOU KAŠÍ

161-

BUSINESS MENU: FISH AND CHIPS/RYBA V TĚSTÍČKU, HRANOLKY, DIP/

195,-

Čtvrtek

RAJČATOVÁ ITALSKÁ POLÉVKA

KUŘECÍ KUNG PAO S DUŠENOU RÝŽÍ……………………………………………………………………….151.-Kč

STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, PEPŘOVÁ OMÁČKA………………………………………………………………………………………………………………………161.-

BUSINESS MENU: HOVĚZÍ BURGER SE SÝREM ČEDAR, SLANINOU A SALÁTEM, HRANOLKY, DIP

195.-Kč


Pátek

KUŘECÍ VÝVAR S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI

BRAMBORÁK PLNĚNÝ MASOVÝM RAGŮ, OBLOHA

-151.-

KUŘECÍ PRSO ZAPEČENÉ S MOZZARELLOU A RAJČATY, BRAMBOROVÁ KAŠE

-161.-

BUSINESS MENU: VEPŘOVÝ TOMAHAWK STEAK S HOŘČIČNOU OMÁČKOU, OPÉKANÉ NIKOLKI

-195.-


Alergeny:  1.Lepek, 2.Korýši, 3.Vejce, 4.Ryby, 5.Arašídy, 6.Soja, 7.Mléko, 8.Ořechy, 9.Celer, 10.Hořčice, 11.Sezam, 12.Oxid siřičitý, 13.Vlčí bob, 14.Měkkýši.


Změna poledního menu během týdne možná, dle rozhodnutí provozovatele.