27.-31.3.2023
Polední menu podáváme 11:00 – 14:00. V ceně poledního menu je polévka a hlavní jídlo.
Pondělí
ZELNÁ POLÉVKA S PAPRIKOU
PENNE S BOLOŇSKÝM RAGŮ SE SÝREM
151,-
Kč
KUŘECÍ STRIPSY S BRAMBOROVOU KAŠÍ, SALÁT COLESLAW
161-
Kč
BUSINESS MENU: FILÁTKO Z TILAPIE, OPÉKANÉ NIKOLKI, KOPROVO-CITRONOVÝ DIP
195,-
Kč
Úterý
HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI
KUŘECÍ JÁTRA NA MAJORÁNCE S DUŠENOU RÝŽÍ
151,-
Kč
SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKREK
161-
Kč
BUSINESS MENU: KUŘECÍ KAPSA PLNĚNÁ SUŠENÝMI RAJČATY A MOZZARELLOU, HRANOLKY
195,-
Kč
Středa
HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI
BIFTEKY Z MLETÉHO MASA V RAJČATOVÉ OMÁČCE S RÝŽÍ
151,-
Kč
KUŘECÍ GORDON BLEU S BRAMBOROVOU KAŠÍ
161-
Kč
BUSINESS MENU: FISH AND CHIPS/RYBA V TĚSTÍČKU, HRANOLKY, DIP/
195,-
Kč
Čtvrtek
RAJČATOVÁ ITALSKÁ POLÉVKA
KUŘECÍ KUNG PAO S DUŠENOU RÝŽÍ……………………………………………………………………….151.-Kč
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, PEPŘOVÁ OMÁČKA………………………………………………………………………………………………………………………161.-
BUSINESS MENU: HOVĚZÍ BURGER SE SÝREM ČEDAR, SLANINOU A SALÁTEM, HRANOLKY, DIP
–
195.-Kč
Pátek
KUŘECÍ VÝVAR S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI
BRAMBORÁK PLNĚNÝ MASOVÝM RAGŮ, OBLOHA
-151.-
Kč
KUŘECÍ PRSO ZAPEČENÉ S MOZZARELLOU A RAJČATY, BRAMBOROVÁ KAŠE
-161.-
Kč
BUSINESS MENU: VEPŘOVÝ TOMAHAWK STEAK S HOŘČIČNOU OMÁČKOU, OPÉKANÉ NIKOLKI
-195.-
Kč
Alergeny: 1.Lepek, 2.Korýši, 3.Vejce, 4.Ryby, 5.Arašídy, 6.Soja, 7.Mléko, 8.Ořechy, 9.Celer, 10.Hořčice, 11.Sezam, 12.Oxid siřičitý, 13.Vlčí bob, 14.Měkkýši.
Změna poledního menu během týdne možná, dle rozhodnutí provozovatele.