SVATOMARTINSKÉ MENU:
PŘEDKRM:
KACHNÍ PAŠTIKA, BRUSINKOVÝ GEL, ČERSTVÉ KLÍČKY, CHLÉB
UZENÝ JAZYK TENCE KRÁJENÝ, KŘEN, LAHŮDKOVÁ HOŘČICE, KYSELÁ OKURKA, CHLÉB
POLÉVKA:
HUSÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU
DÝŇOVÝ KRÉM
HLAVNÍ CHODY:
1/4 SVATOMARTINSKÉ HUSY, BÍLÉ A ČERVENÉ ZELÍ, VARIACE KNEDLÍKŮ
KONFITOVANÉ HUSÍ STEHNO, BÍLÉ A ČERVENÉ ZELÍ, VARIACE KNEDLÍKŮ
KACHNÍ STEHNO PODLE FRANCOUZSKÝCH KUCHAŘŮ S REDUKCÍ Z PORTSKÉHO VÍNA, MAČKANÉ BRAMBORY S CIBULKOU A PEČENOU DÝNÍ
DEZERT:
JABLEČNÝ ŠTRŮDL S VANILKOVOU OMÁČKOU A ŠLEHANOU SMETANOU
HRUŠKOVÝ KOLÁČ S ČOKOLÁDOVOU POLEVOU
SVATOMARTINSKÁ VÍNA V NABÍDCE, VINAŘSTVÍ DUFEK
