Jídelní lístek

PŘEDKRMY

Grilované krevety s cherry rajčátky, zelené pesto s limetkou, fresh salátek/4/ 4ks   145.-

Tartar z lososa s koprem, šalotkou, dijónskou hořčicí a limetkou (4,10) 50g 145.-

Hovězí carpaccio z pravé svíčkové s rukolou, kapary, lupínky parmezánu a limetkou (7) 80g   185,-

K předkrmům 1,2,3 podáváme opečený toust nebo bagetku - bílé pečivo (1b,3,7)

POLÉVKY

Francouzská cibulačka s krutonem a sýrem Comté (1b,3,7) 69.-

Hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninkou a nudlemi (1b,3,7,9) 59.-

TRADIČNÍ RECEPTY

Hovězí líčka na červeném víně a kořenové zelenince, šťouchané brambory, grilované pečárky/1,9/ 235.-

Kuřecí řízek, petrželové brambory s máslem, kyselá okurka (1b,3,7) 165,-

Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem, terčem citronu, smetanou a brusinkami (1b,3,7,9) 210.-

Smažená gouda, steakové hranolky, tatarská omáčka (1b,3,7,10) 175,-

Trhané hovězí maso s bramborovou kaší a grilovanými žampiony/7/    195.-

Kachní stehno sous-vide, červené zelí, domácí bramborový knedlík (1b,3) 225.-

NĚCO PRO MLSNÉ JAZÝČKY

Jelení kýta na šípkové omáčce, domácí karlovarský knedlík se  šlehanou smetanou a brusinkami/1b,3,7,9/       225.-

Kuřecí roláda plněná nádivkou dle sezony, bramborová kaše, salátek/1,3,7/  195.-

Hovězí roštěná na grilu, zelené fazolky se slaninou, opečené lahůdkové brambůrky ve slupce, pepřová omáčka/1,7,12/ 180g   235.-

Vepřová panenka na hříbkové omáčce s opečeným lahůdkovým brambůrkem ve slupce (1b,3,7) 205.-

Hovězí pupek z vyzrálého hovězího , pečené lahůdkové brambůrky , pepřová omáčka 180g/7/  265.-

Hovězí ,,BEST“burger se sýrem Čedar, domácí majonézou, červenou cibulkou, slaninou, steakové hranolky (podávaný médium) (3,7,10,12) 225.-

Trhané hovězí maso v housce s cibulí, BBQ omáčkou, sýrem Čedar, slaninou a salátem/1,3,7,12/  225.-

TĚSTOVINY A RISOTTA

Tagliatelle s krevetami, cherry  rajčátky, chilli papričky, česnek, petrželka/1,3,7,4/  225.-

Tagliatelle s kousky lososa, smetanou, česnekem a rukolou/1,3,7,4/ 215.-

Šafránové risotto arborio  s grilovaným kuřecím prsem ,bílé víno, rukola, parmigiano (7) 225.-

Risotto arborio s pravými hříbky, bílým vínem a rukolou, parmigiano /7/   205.-

Penne Ala crema zapečené se šunkou, sýrem a žampiony (7) 195,-

SALÁTY

Ceasar salát s kuřecím masem, bylinkovými krutony a parmezánem (1b,3,7) 199.-

Variace listových salátů s marinovanou červenou řepou, kozím sýrem, ořechy a medový vinegret/7,8/  199.-

Variace listových salátů s hovězím filírovaným pupkem, cherry rajčátky, kapary a francouzským dresinkem/7,10/         235.-

Saláty 2,3 podáváme s opečeným toustem nebo bagetkou - bílé pečivo (1b,3,7)

RYBY

Krevety na bílém víně s česnekem, cherry rajčaty, chilli papričky a rukola, bagetka/1,3,7,4/  150g   225.-

Losos na tymiánu, vařený brambor, listový špenátek/4,7/  225.-

Ryba dle denní nabídky.

CREPES

- listový špenát, česnek,vejce, šunka, sýr (3,7)   175.-

- lesní ovoce, vanilková zmrzlina, šlehaná smetana, lupínky mandlí/1,3,7,8/  155.-

- oříškovo-čokoládový krém, banán, šlehaná smetana/1,3,7,8/   155.-

NA VEČER K VÍNU

Hovězí tatarák z pravé svíčkové s kyselou okurkou, kapary,cibulkou a zastřeným vejcem (3) 150g 305,-

Pečené vepřové kolínko, hořčice, křen, okurka, kozí rohy, chléb/1,3,7,10/  600-800g s kostí, příprava 30-40 minut   215.-

Marinované kuřecí křidélka na medu s chilli omáčkou, čerstvý chléb (1b,3) 400g 175.-

(příprava 30 minut)

DEZERTY

Domácí koláč dle sezony od paní šéfové/1,3,7,8/  75.-

Karamelový větrník z plechu/1,3,7/   79.-

Crépes s oříškovým krémem, banánem, šlehanou smetanou a mandlemi (1b,3,7,8a) 155.-

Crépes s lesním ovocem, vanilkovou zmrzlinou, šlehanou smetanou a mandlemi (1b,3,7,8a) 155.-

Tvarohové knedlíčky s jahodovou náplní a zakysanou smetanou (1b,3,7) 3ks 69,-

Kopeček zmrzliny dle denní nabídky (7) 20,-

Alergeny:  1.Lepek, 2.Korýši, 3.Vejce, 4.Ryby, 5.Arašídy, 6.Soja, 7.Mléko, 8.Ořechy, 9.Celer, 10.Hořčice, 11.Sezam, 12.Oxid siřičitý, 13.Vlčí bob, 14.Měkkýši.