Jídelní lístek

PŘEDKRMY

Grilované krevety s cherry rajčátky, zelené pesto s limetkou, fresh salátek/4/ 4ks   145.-

Tartar z lososa s koprem, šalotkou, dijónskou hořčicí a limetkou (4,10) 50g 125.-

Hovězí carpaccio z pravé svíčkové s rukolou, kapary, lupínky parmezánu a limetkou (7) 80g   175,-

Filírované kachní prsíčko s rukolovým salátkem a sušenými rajčaty60g   145.-

K předkrmům 1,2,3 podáváme opečený toust nebo bagetku - bílé pečivo (1b,3,7)

POLÉVKY

Francouzská cibulačka s krutonem a sýrem Comté (1b,3,7) 65.-

Hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninkou a nudlemi (1b,3,7,9) 55.-

TRADIČNÍ RECEPTY

Kuřecí řízek, petrželové brambory s máslem, kyselá okurka (1b,3,7) 155,-

Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem, terčem citronu, smetanou a brusinkami (1b,3,7,9) 205.-

Hovězí líčka na červeném víně s žampiony, šťouchané brambory s opečenou cibulkou (1b,3,7,9) 205.-

Smažená gouda, steakové hranolky, tatarská omáčka (1b,3,7,10) 165,-

Trhané hovězí maso s bramborovou kaší a grilovanými žampiony/7/    175.-

Kachní prso sous-vide, červené zelí, domácí bramborový knedlík/1,3,7/  225.-

Kachní stehno sous-vide, červené zelí, domácí bramborový knedlík (1b,3) 205.-

NĚCO PRO MLSNÉ JAZÝČKY

Jelení kýta na šípkové omáčce, domácí karlovarský knedlík se  šlehanou smetanou a brusinkami/1b,3,7,9/       215.-

Kuřecí roláda plněná nádivkou dle sezony, bramborová kaše, salátek/1,3,7/  175.-

Hovězí roštěná na grilu, zelené fazolky se slaninou, opečené lahůdkové brambůrky ve slupce, pepřová omáčka/1,7,12/ 180g   215.-

Zeleninový domácí závin v omáčce z pečených paprik/1,3,7,9/         145.-

Vepřová panenka na hříbkové omáčce s opečeným lahůdkovým brambůrkem ve slupce (1b,3,7) 198.-

Hovězí pupek z vyzrálého hovězího s grilovanou zeleninou a hříbky na grilu, pečené lahůdkové brambůrky 180g   245.-

Hovězí ,,BEST“burger se sýrem Čedar, domácí majonézou, červenou cibulkou, slaninou, steakové hranolky (podávaný médium) (3,7,10,12) 199.-

Trhané hovězí maso v housce s cibulí, BBQ omáčkou, sýrem Čedar, slaninou a salátem/1,3,7,12/  199.-

TĚSTOVINY A RISOTTA

Tagliatelle s krevetami, cherry  rajčátky, chilli papričky, česnek, petrželka/1,3,7,4/  225.-

Tagliatelle s kousky lososa, smetanou, česnekem a rukolou/1,3,7,4/ 215.-

Šafránové risotto arborio  s grilovaným kuřecím prsem ,bílé víno, rukola, parmigiano (7) 215.-

Risotto arborio s pravými hříbky, bílým vínem a rukolou, parmigiano /7/   175.-

Penne Ala crema zapečené se šunkou, sýrem a žampiony (7) 165,-

SALÁTY

Ceasar salát s kuřecím masem, bylinkovými krutony a parmezánem (1b,3,7) 165.-

Variace listových salátů s marinovanou červenou řepou, kozím sýrem, ořechy a medový vinegret/7,8/  165.-

Variace listových salátů s hovězím filírovaným pupkem, cherry rajčátky, kapary a francouzským dresinkem/7,10/         215.-

Saláty 2,3 podáváme s opečeným toustem nebo bagetkou - bílé pečivo (1b,3,7)

RYBY

Filátko z candáta na rozmarýnu, máslová petrželková omáčka, bramborové pyré ovoněné pomerančovou kůrou/4,7/  265.-

Krevety na bílém víně s česnekem, cherry rajčaty, chilli papričky a rukola, bagetka/1,3,7,4/  150g   205.-

Losos na tymiánu, vařený brambor, listový špenátek/4,7/  215.-

Ryba dle denní nabídky.

CREPES

- listový špenát, česnek,vejce, šunka, sýr (3,7) 145.-

NA VEČER K VÍNU

Hovězí tatarák z pravé svíčkové s kyselou okurkou, kapary,cibulkou a zastřeným vejcem (3) 150g 299,-

Pečené vepřové kolínko, hořčice, křen, okurka, kozí rohy, chléb/1,3,7,10/  600-800g s kostí, příprava 30-40 minut   199.-

Marinované kuřecí křidélka na medu s chilli omáčkou, čerstvý chléb (1b,3) 400g 155.-

(příprava 30 minut)

DEZERTY

Mrkvový dort s tvarohem/1,3,7,8/   65.-

Karamelový větrník z plechu/1,3,7/   70.-

Crépes s oříškovým krémem, banánem, šlehanou smetanou a mandlemi (1b,3,7,8a) 125.-

Crépes s lesním ovocem, vanilkovou zmrzlinou, šlehanou smetanou a mandlemi (1b,3,7,8a) 135.-

Tvarohové knedlíčky s jahodovou náplní a zakysanou smetanou (1b,3,7) 3ks 65,-

Kopeček zmrzliny dle denní nabídky (7) 20,-

Alergeny:  1.Lepek, 2.Korýši, 3.Vejce, 4.Ryby, 5.Arašídy, 6.Soja, 7.Mléko, 8.Ořechy, 9.Celer, 10.Hořčice, 11.Sezam, 12.Oxid siřičitý, 13.Vlčí bob, 14.Měkkýši.